Femke Eliza Utrecht

Marketing Manager Hugo Investing

Bij Hugo heeft u de vrijheid om uw eigen beleggingskeuzes te maken. Hugo biedt u een bekroond platform en onze kennis en ervaring, zodat onze cliënten zekerheid en vertrouwen hebben bij het beleggen.

Hugo Investing powered by Saxo Bank heeft een toegewijd team met een passie voor beleggen. Wij zijn het voormalige BinckBank Spanje team met een gecombineerde ervaring van meer dan 60 jaar in het begeleiden van particuliere investeerders. . Na vele jaren bij BinckBank te hebben gewerkt, hebben wij ieder bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf van een klein fintech bedrijf tot de onbetwiste marktleider voor online beleggen in Nederland. Nu, na 16 jaar beleggers in Spanje te hebben geholpen, doen we dat nog steeds maar dan onder een andere naam, Hugo Investing.

Wij zijn er om u te begeleiden op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginner, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen een betere belegger te worden!

"We zijn gekomen waar we nu zijn door altijd uit te kijken naar onze klanten." Femke Eliza Utrecht, mede-oprichter en Marketing Manager bij Hugo Investing. Neem direct contact op met Femke@hugoinvesting.com

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op ons kantoor in Marbella!

+ 34 951 56 56 56

+ 34 687 54 99 62  (Femke Eliza Utrecht)